Dit najaar pakt Eén uit met het eerste seizoen van de nieuwe misdaadreeks De Ridder, maar binnenkort gaat de zender al van start met de opnames voor het tweede seizoen. Vanaf dat tweede seizoen zal ook Louis Talpe deel uitmaken van de vaste cast.

Op zondag 13 oktober gaat het eerste seizoen van de langlopende misdaadreeks De Ridder van start op Eén, maar achter de schermen wordt ondertussen al hard gewerkt aan het volgende seizoen. Daarin zal ook Louis Talpe een rol krijgen naast Clara Cleymans, Dahlia Pessemiers-Benamar, Michaël Pas, Michaël Vergauwen, Katelijne Damen, Lucas Van den Eynde, Dirk Van Dijck en Lynn Van Royen. Talpe kruipt in De Ridder in de huid van Thomas De Kuyper, de schepen van de haven van Gent. De opnames voor het tweede seizoen gaan begin september van start in Gent.

Louis Talpe heeft er alvast zin in:
“Ik kijk ernaar uit de rol van Thomas De Kuyper te spelen en deel uit te maken van de cast van De Ridder, de nieuwe zondagavondreeks van Eén. Het is een geweldige mogelijkheid om met een sterke ploeg samen te werken en echte topfictie te maken. Bovendien blijft het mogelijk om deze rol te combineren met mijn andere bezigheden.”

Over Louis Talpe
Louis Talpe is wellicht het bekendst als Toby uit de televisiereeks Mega Mindy en de daarop volgende musicals, theatershow en films. Hij vertolkte ook de rol van Hannes Blondeel in de Eén-reeks Goesting en had onder meer gastrollen in Rupel, Zone stad, 16+, De kotmadam en Spring. In 2010 won hij Sterren op de dansvloer en speelde hij de hoofdrol in de kortfilm Daijobu van Davy Bosschem. Sinds 2011 is Talpe ook geregeld op het Nederlandse scherm te zien, onder meer in de televisiereeksen Het gordijnpaleis van Ollie Hartmoed en Goede tijden, slechte tijden en in de film Gooische vrouwen.

De Ridder: op zondag om 21.25 u. vanaf 13 oktober op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: