Op woensdag 17 december komt London Grammar naar de Qube van Q-music. Tijdens een exclusief concert voor een beperkt aantal Q-luisteraars stelt de Britse groep z’n debuutalbum If You Wait voor.

Op Rock Werchter kreeg het trio een gouden plaat voor het album. Debuutsingle Strong was meteen een dikke hit in ons land, intussen zelfs goed voor 15 miljoen views op Youtube. Ook opvolger Wasting My Young Years zorgde voor kippenvel op de radio. De fantastische stem van frontvrouw Hannah Reid laat duidelijk niemand onberoerd.

Luisteraars kunnen vanaf donderdag 11 december een duoticket winnen door naar Q-music te luisteren. Het concert wordt bovendien integraal uitgezonden op het digitale tv-kanaal van Q-music op Telenet.

Topjaar voor de Qube

London Grammar sluit een mooi jaar af waarin alleen topartiesten in de Qube optraden. Achtereenvolgens konden Q-luisteraars in 2014 in de Qube al genieten van Eliza Doolittle, Hooverphonic, Cris Cab, John Newman, Lily Allen, Ed Sheeran, Kensington, Ella Henderson en twee weken geleden nog het Nederlandse hitwonder Dotan.

London Grammar in de Qube, woensdag 17 december op radio & tv.
Tickets via Q-music vanaf donderdag 11 december.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: