Doe mee met de #MillionEyesChallenge en maak deel uit van de eerste Musical.ly fanvideo.

Deelnemen is heel simpel! Upload op de app Musical.ly je beste dansmoves, lip syncs of wat je ook maar wil op Loïcs meest recente hit ‘Million Eyes’ en gebruik de hashtag #MillionEyesChallenge. That’s it!
Na twee weken worden de leukste inzendingen gebruikt in de eerst Musical.ly fanvideo ooit. Die clip wordt gedeeld op alle social media kanalen van Loïc en op YouTube.

Twee deelnemers winnen een duoticket voor één van de twee uitverkochte concerten van Loïc Nottet in de Ancienne Belgique in Brussel op 22 en 23 april 2017, inclusief een meet & greet met hun idool. De #MillionEyesChallenge start op maandag 5 december en wordt op zondag 11 december afgesloten. De uiteindelijke fanvideo van ‘Million Eyes’ zal op 14 december online gaan.

Loïc Nottet scoort momenteel met zijn gloednieuwe single ‘Million Eyes’. Op één maand tijd haalde de clip al meer dan twee miljoen views op Youtube. ‘Million Eyes’ is de voorloper van het debuutalbum van Loïc Nottet dat in het voorjaar van 2017 zal uitkomen.

Nog niet vertrouwd met Musical.ly? De app is gratis beschikbaar via de iOS App Store, Google Play Store en Amazon App Store.

Volg Loïc Nottet op Musical.ly: @loic_nottet

Over Musical.ly

Musical.ly is een immens populair video social media kanaal waar je zelf korte video’s kunt opnemen en delen met anderen. Je kunt lip syncen op bekende hits of comedy sketches. Elke dag gebruiken 10 miljoen mensen dit platform om zich creatief uit te leven met zang, playback, dans of komische intermezzo’s. Het draait op Musical.ly niet om het perfect imiteren van je idool, maar wel om fun te hebben en zo anderen blij te maken met je creatieve uitspatting.

Met wereldwijd meer dan 130 miljoen geregistreerde gebruikers is Musical.ly uitgegroeid tot een fenomeen en staat het ook in België in de top 30 van de meeste gedownloade apps.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over