Het Roemeense Electric Castle maakt een tweede lading artiesten bekend voor de 2019-editie, die van 17-21 juli plaatsvindt in en rondom het Banffy Kasteel. Onder meer de iconische nu-metal en rapcoreband Limp Bizkit is toegevoegd aan het affiche. Ook Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Giggs, Zeds Dead, The Black Madonna, Nightmares On Wax en vele anderen maken hun opwachting in Cluj-Napoca, Roemenië.

De door leadzanger Fred Durst aangevoerde populaire band uit de jaren 90, Limp Bizkit, betreedt de Main Stage op Electric Castle 2019. Ook de Duitse pianist en ambient componist Nils Frahm zal te zien zijn op dit podium. Het Britse drum & bass duo Sigmabrengt een groot aantal hits, waaronder publiekslieveling ‘Nobody To Love’, mee naar het Transsylvanische landgoed.

Het festival laat wederom haar diversiteit zien met toevoegingen als het Schotse synthpop trio Chvrches, dubstep zwaargewicht Zomboy, elektronisch duo Zeds Dead, grime- en hiphopartiest Giggs, dance powerhouse The Black Madonna, de Australische indierockers Gangs of Youth en de langst dienende Warp-artiest Nightmares On Wax.

Ook bevestigt de organisatie de komst van het Nederlandse house-duo Detroit Swindle en de future-garage acts Bondax en Mella Dee. Verder zijn onder meer Infected Mushroom, Jauz, Polo & Pan, Lamb, Dub Pistols, TOKiMONSTA, Christian Löffler, Breach, Rone, Barely Legal en Lenzman aangekondigd.

Electric Castle vindt van 17-21 juli plaats tegen de achtergrond van het middeleeuwse Banffy Kasteel tussen de groene heuvels van Transsylvanië. Het festival combineert een unieke mix van muziekgenres met kunst, technologie, goed eten, circus, yoga, films en meer.

Een General Access Pass voor alle dagen is al te koop voor 100 euro. Voor 21 euro per persoon extra bemachtig je een plekje op de festivalcamping. Tickets zijn verkrijgbaar via de Electric Castle website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: