Kristel Verbeke, de 30-jarige zwartharige zangeres van K3, en echtgenoot Gene Thomas (33), zijn bijzonder blij dat Nanou in oktober een broertje of zusje krijgt! Na de geboorte van hun eerste kindje in januari 2005 bleek al snel dat zowel Kristel als Gene heel graag hun gezin verder wilden uitbreiden.

Kristel: “We hebben al een fantastische, toffe, gezonde dochter. Dat heeft ons er alleen maar toe aangezet om snel voor een tweede kind te gaan. We hebben dat ook altijd zo gewild. Als het even kon en alles zat mee, dan leek twee kinderen ons echt wel een minimum voor ons gezin.” Papa Gene was dan ook dolgelukkig toen hij het fantastische nieuws hoorde: “Ik was die eerste avond behoorlijk van de kaart. Bedwelmd van geluk.” Met deze zwangerschap bevestigen Kristel en Gene nogmaals het geluk dat zij bij elkaar vinden.

De nieuwe zwangerschap van Kristel levert K3 alvast geen problemen op. De volgende maanden zal zwangere Kristel aan de meer dan zestig optredens van de groep, in Vlaanderen en Nederland, deelnemen. Gene van zijn kant werkt gewoon verder aan een special edition van zijn plaat. Ook de plannen om Frankrijk te veroveren krijgen stilaan vorm.

Hoe de tweede telg van de familie Thomas-Verbeke zal heten, is nog lang niet beslist. Of het een meisje of een jongen zal worden, houden de toekomstige ouders ook nog geheim. Wat ze wel al willen zeggen, is dat de zwangerschap tot hiertoe zonder noemenswaardige problemen is verlopen.

Het koppel hoopt zich ondertussen ook in alle rust op de komst van hun tweede kindje te kunnen voorbereiden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: