Komen Eten zorgt ook in november voor een vroegere kijkers-instroom bij VT4. Met pieken tot 423.070 kijkers en marktaandelen tot 18 procent op VT4-doelgroep 15-44-jarigen, brengt het dagelijkse programma ook de afgelopen weken liefst 50 procent meer kijkers om 20 uur naar VT4 in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Komen Eten zorgt er voor dat meer kijkers vroeger op de avond verschillende keren per week blijven langskomen bij VT4.
 
Op maandag werkte Inya zich uit de naad met een Oosters menu en scoorde een aardige 40 punten. Benieuwd of dat voldoende zal zijn, want er is sterke concurrentie deze week. Bruggeling Hans Misera, de kandidaat van woensdag, is een voormalige topchef en heeft een dessert van het huis. Op donderdag kookt Valère uit Kontich en dat doet hij al sinds zijn zes jaar. Maar ook Catherine uit Willebroek, de kandidate van dinsdag, legt de lat hoog met een Spaans, verrassend menu. Olé!

Dinsdag: Catherine uit Willebroek
Catherine is Senior HR Consultant uit Willebroek, Antwerpen. Catherine woont samen met Joost en heeft een dochter van 17 jaar. Ze houdt van koken en reizen. Voor Catherine is koken een passie die ze van thuis uit heeft meegekregen. Haar voorkeur gaat uit naar de Spaanse keuken.
 
Woensdag: Hans Misera uit Brugge
Hans Misera is een 60-jarige voormalige topchef uit Brugge in West-Vlaanderen. Hans woont samen met zijn vriendin en heeft 7 kinderen. Hij is al zijn hele leven met koken bezig en had gedurende 13 jaar een toprestaurant. Hans houdt ervan om culinaire relikwieën te ontwerpen: kunst maken uit kookgerei.
 
Donderdag:Valère uit Kontich
Valère is een 50-jarige vertegenwoordiger uit Kontich in Antwerpen. Valère is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Hij houdt van fotografie en koken: hij fotografeert zijn zelfbereide schotels. Valère kookt al sinds hij 6 jaar oud is, volgt avondschool ‘koken voor mannen’ en zit in een kookclub. Voor hem is koken geen hobby meer, maar een passie. Hij schat zijn kansen om te winnen dan ook hoog in. Op het einde van de avond wordt er ook bekend gemaakt wie de winnaar is van de deze week.
 
Komen eten van maandag tot donderdag elke avond op VT4

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: