Van donderdag 31 oktober t/m maandag 11 november 2013 vindt in Antwerp Expo de 77ste Boekenbeurs plaats. De ideale gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe Studio 100-boeken zoals het muzikale K3 pianoboek! Met dit boek leer je de favoriete K3-liedjes uit je vingers en toetsen toveren. Maar op de boekenbeurs kan je het alvast leren net zoals K3, want Karen, Kristel en Josje komen op 9/11 het pianoboek signeren. Er zal een levensgrote piano vloermat liggen waarop je de K3-liedjes kan naspelen zoals echte sterpianistes!

Maar naast het K3 pianoboek hebben ook heel wat andere Studio 100-figuren een nieuw boek klaar zoals het spannende Galaxy Park leesboek, het Maya geluidsboekje ‘de Ontdekkingstocht’, het mega K3 Sterrenstyling doeboek, het Rox zaklampboek ‘Zoektocht in het donker’, de verzamelbox van Hotel 13 met maar liefst 3 leesboeken en nog vele andere verhalen van Studio 100.

En om het helemaal af te maken kan je je boek laten signeren door je favoriete Studio 100-boekenhelden! De signeersessies gaan door van 14u t/m 16u. Lees jij ook graag boeken en ben je ook fan van de Studio100-figuren? Dan is de Boekenbeurs je ultieme kans!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: