Tijdens Suikerrock 2018 wordt de Veemarkt weer één grote en gratis toegankelijke party zone. De Suikerrock DJ Stage staat er garant voor drie dagen feest en afterparty na de optredens van het hoofdpodium.

Met een indrukwekkende podiumconstructie en een knappe lichtshow als decor, sluiten elke avond enkele gerenommeerde dj’s af. En deze DJ’s mag je gerust echte kleppers noemen: Gust De Coster, DJ Wildhoney, DJ YOLOTANKER, DJ Team Gomoris, Walt en Omdat Het Kan Soundsystem.

Ook nieuw dj-talent kreeg een kans via een wedstrijd op vi.be. Uit de meer dan 200 inzendingenkoos een jury met daarin o.a. Gust De Coster, Jan Vervloet en Dj Team Gomoris uiteindelijk 8 winnaars, verdeeld over de drie festivaldagen: Conflictuous Beats, Radio Rubbens, Dosschy, Voltage, MATTIC, D&W, Articz en C-Bass. Party on at Suikerrock’s DJ-Stage!

Tickets:

Combi-tickets, Dagtickets en Kids tickets voor alle dagen zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster. Klik op de afbeeldingen hieronder om naar de respectievelijke pagina's te gaan. Vergeet niet om meteen ook drank & food jetons aan te schaffen.

Family tickets zijn uitsluitend beschikbaar voor zondag 29 juli en alleen via de website van de Gezinsbond.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over