en Tim op het Broek nieuw in de middag op KINK

KINK start op 1 mei met KINK DNA, een nieuw non-stop themakanaal met de beste alternative classics. KINK DNA is te ontvangen via de KINK-app, site en online platforms als TuneIn.

Michiel Veenstra, programmadirecteur van KINK: “Op het hoofdkanaal KINK hoor je de beste alternative rock van dit moment, afgewisseld met classics uit het rijke verleden van Kink FM.
En voor iedereen die alléén maar new wave, punk, grunge, indiepop en de alternatieve klassiekers uit de 70s, 80s & 90s wil horen, is er vanaf 1 mei KINK DNA. De muziek op KINK DNA gaat tot 2011, het jaar waarin Kink FM stopte met uitzenden.”

Nog meer goed nieuws want op het hoofdkanaal KINK wordt de weekprogrammering uitgebreid met Tim Op Het Broek. Tim, die nu nog in het weekend te horen is met Weekend KINK en nog één week de ochtendshow presenteert op de regionale zender L1, neemt vanaf maandag 6 mei KINK Rush Hour voor zijn rekening.

"Nummers die je hard kunt meezingen of juist prikkelen en nieuwsgierig maken. Dat is KINK en ik ben ontzettend trots en verguld dat ik jou nu iedere dag, drie uur lang naar huis mag begeleiden,” aldus Tim. "Helaas hebben ze mijn wens om iedere dag een gems en een krat whisky in de studio neer te zetten niet ingewilligd, maar desondanks heb ik er ontzettend veel zin in!"

Met de komst van Tim ziet de doordeweekse programmering er van maandag tot en met donderdag er als volgt uit:

07-10 KINKSTART met Michiel Veenstra
10-13 KINK DNA met Tessa Mol
13-16 KINK WORKFLOW met Jasper Leijdens
16-19 KINK RUSH HOUR met Tim op het Broek

Vrijdag:

07-10 KINKSTART met Michiel Veenstra
10-14 KINK DNA met Tessa Mol
14-18 OUTLAW 41 met Jasper Leijdens
18-21 KINK KAFE met Tim op het Broek

KINK is een platform voor alternatieve muziek met radio, podcasts en playlists. Het radiostation is online te ontvangen en in heel Nederland via de ether op DAB+, de digitale opvolger van FM. De KINK podcasts en playlist zijn te beluisteren op kink.nl, via de KINK app en alle gangbare platforms voor podcasts en playlists, zoals Deezer, Spotify en Apple Music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over