Kinepolis schenkt deel van ticketverkoop ‘Fast & Furious 6’ aan goed doel van Paul Walker

Op zondag 8 december organiseert Kinepolis een Memorial Film Run voor de overleden Amerikaanse acteur Paul Walker. De ‘Fast & Furious’ acteur kwam het voorbije weekend om het leven in een tragisch auto-ongeval in Californië. De 40-jarige Walker brak door dankzij zijn rol als Brian O'Conner in de succesvolle ‘Fast & Furious’ filmreeks naast Vin Diesel en Michelle Rodriguez. In 2009 mocht Kinepolis de ‘Fast & Furious’ cast reeds verwelkomen in Kinepolis Lomme in Frankrijk, waar Paul Walker zich met zijn brede glimlach nog populairder maakte bij de fans dan hij al was.

Het tragische overlijden van Paul Walker laat vele Belgische filmliefhebbers niet onberoerd. Daarom organiseren enkele fans in samenwerking met Kinepolis op zondag 8 december vanaf 10u00 een Memorial Run waarbij men zal verzamelen op de parking van Kinepolis Brugge om vervolgens rond 11u00 met ieders (getunede) wagen naar de vismijn in Oostende te rijden. Daar wordt dan ter nagedachtenis van Paul Walker één minuut stilte gehouden. Zowel Kinepolis als de organisatoren van de Memorial Run beklemtonen dat de nodige sereniteit in acht zal worden genomen. Er wordt op een massale opkomst gerekend. Al meer dan 300 mensen hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd.

Aansluitend speelt Kinepolis Oostende om 14u00 ook nog een speciale vertoning van ‘Fast & Furious 6’. De ticketverkoop start vanaf vandaag online op de Kinepolis website aan normaal tarief, maar de helft van de inkomsten zal door Kinepolis afgestaan worden aan REACH OUT Worldwide, een goed doel dat in 2010 opgericht werd door Paul Walker zelf. De stichting heeft als doelstelling slachtoffers van natuurrampen te helpen.

Fans die graag hun spijt betuigen en hun bijdrage leveren aan Paul Walkers goede doel REACH OUT Worldwide, kunnen tickets bestellen via www.kinepolis.be voor de speciale vertoning van ‘Fast & Furious 6’ om 14u in Kinepolis Oostende. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: