Voor de dames is het intussen een vast agendapunt geworden: een heerlijk avondje ontspanning en plezier onder vrouwen met Ladies at the Movies bij Kinepolis. Tijdens de zomermaanden worden deze 'ladies only events' extra glamoureus met een catwalkcompetitie én ontvangen de aanwezige Ladies het exclusieve flesje van Karl Lagerfeld.

Kinepolis en Coca Cola Light werken sinds het ontstaan van het event nauw samen en organiseren in de maanden juni, juli en september een heuse roadshow met virtuele catwalk. Wie zich geroepen voelt, kan deze catwalk onveilig maken en wordt ondertussen gefilmd. Later worden de filmpjes gepost op de website van Kinepolis.

Op Ladies at the Movies kunnen alle aanwezige ladies defileren op deze virtuele catwalk en maken ze kans om mee te dingen naar de nationale hoofdprijs. De inzet is een volledige make-over in fashion hoofstad Parijs! In het gezelschap van styliste Tiany Kyriloff vertrekken de dames 's morgens met de Thalys nadat hun haar gestyled werd door kapper Kreatos. Tiani helpt de 5 ultieme winnaressen ter plaatse om hun shoppingbudget van 300 euro stijlvol te besteden en worden ze professioneel opgemaakt door Mac. Een filmcrew legt hun ervaringen vast en tijdens de oktobereditie van Ladies at the Movies zullen zij in de Kinepolis-zalen schitteren!

Alsof dat nog niet genoeg is, vinden de dames het exclusieve collectors' item - het flesje ontworpen door Karl Lagerfeld himself - in hun goodiebags. Ze gaan naar huis met de romantische Bernadette, de modieuze Eleanor of rockchick Irene. De zomer kan beginnen voor Ladies at the Movies!

Catwalk roadshow
1 juni : Kinepolis Luik en Kinepolis Brussel
7 juni : Metropolis Antwerpen en Kinepolis Hasselt
5 juli : Kinepolis Imagibraine
6 juli : Kinepolis Gent
6 september : Kinepolis Kortrijk en Kinepolis Brugge
7 september : Kinepolis Leuven en Kinepolis Oostende

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: