Music Hall en Van Hoorne Entertainment slaan de handen in elkaar

Music Hall en het Nederlandse Van Hoorne Entertainment gaan voortaan structureel samenwerken. Van Hoorne Entertainment produceert kwalitatief familie-entertainment, en is onder meer bekend voor zijn succesvolle sprookjesmusicals. Dit nieuwe partnerschap start in maart 2014 met ‘Doornroosje, de musical’.

Het Nederlandse productiehuis Van Hoorne Entertainment is al tien jaar specialist op het vlak van hoogstaand familie-entertainment. Jaarlijks bezoeken ruim 350.000 kinderen en hun (groot)ouders zijn minishows, theatervoorstellingen en live-events. De belangrijkste pijlers van Van Hoorne zijn toegankelijkheid en betaalbaarheid.

Paasmusicals met extraatjes

Deze structurele samenwerking stelt Music Hall en Van Hoorne Entertainment in staat om voortaan elk jaar tijdens de paasvakantie een kwalitatieve en interactieve musical te presenteren, geschikt voor de allerkleinsten en hun (groot)ouders.

Deze kindermusicals bieden net dat tikje meer dan alleen maar een mooie en fantasierijke voorstelling. Zo mogen kinderen uitgedost als hun favoriete sprookjesfiguur naar het theater komen en wie het mooiste verkleed is, krijgt na de voorstelling een sprookjesachtige prijs op het podium. De jonge bezoekers kunnen ook deelnemen aan knutselwedstrijden, waardoor ze kans maken op mooie prijzen, en na de voorstelling krijgt het publiek de kans om in de foyer van het theater de sprookjesfiguren te ontmoeten.

‘Doornroosje’ is de eerste in de rij

Vanaf maart 2014 brengen Music Hall en Van Hoorne Entertainment ‘Doornroosje, de musical’ voor kinderen van 2 tot 9 jaar en hun (groot)ouders in Kursaal Oostende, Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en het Ethias Theater in Hasselt. De komende jaren staan ‘Assepoester’, ‘Sneeuwwitje’ en ‘Roodkapje’ op het programma.

Zoektocht naar Vlaamse cast 

Deze sprookjesmusicals worden vertolkt door Vlaamse acteurs. Om de cast van ‘Doornroosje, de musical’ samen te stellen, worden in januari 2014 open audities georganiseerd voor negen rollen: prins Wijnand, de koning en koningin, de Goede Fee, Slechte Fee Fien en Slechte Fee Titus, hoofdlakei Coco, de Barones en natuurlijk Doornroosje zelf.

Meer info omtrent deze audities is vanaf midden januari 2014 te vinden op www.musichall.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Doornroosje
Datum: 
maart 2014
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

0900 69 900
Meer over