Op 6 januari gaat Eén van start met de vijfde en laatste reeks van Kinderen van Dewindt. Havenbedrijf Dewindt Fuel Trading heeft het dieselschandaal nog niet verteerd en dreigt te worden overgenomen. Ook op persoonlijk vlak staat de familie Dewindt onder druk.

In Kinderen van Dewindt worstelt Dewindt Fuel Trading nog steeds met de gevolgen van de dieselfraude. De rechtbank komt tot een uitspraak over het aandeel van Bob (Gene Bervoets) in het schandaal en tot de ontzetting van Rita (Camilia Blereau) wordt ook Karel (Vic De Wachter) met de affaire in verband gebracht.

Sumaya (Muriel Bats) krijgt de hele familie tegen zich; vooral haar relatie met Rita bereikt een absoluut dieptepunt. Haar positie als CEO van Dewindt Fuel Trading komt zelfs ter discussie te staan. Gelukkig kan Sumaya haar hart uitstorten bij Nico.

Robbe is het middelpunt van een stevige discussie tussen Tom (Pepijn Caudron) en Sonja (Kristien De Proost). Sonja wil Robbe mee naar Athene nemen, maar dat zou betekenen dat de jongen zijn papa in de toekomst niet vaak meer zal zien.

De relatie van Lies (Joke De Bruyn) en Ellen (Griet Boels) komt onder druk te staan wanneer Ellen troost zoekt in de armen van een andere vrouw.

Uiteindelijk komt zelfs het voortbestaan van Dewindt Fuel Trading in het gedrang…

Kinderen van Dewidt vanaf 6 janauri terug op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: