Spionagedromen van een jongen in Connor Undercover

Ketnet brengt vanaf maandag 17 januari de Canadese tienerreeks Connor Undercover. Connor Heath, een jongen van 15 jaar droomt ervan om als spion aan de slag te gaan. Op een dag is het zover wanneer Gisela Calicos bij hen komt inwonen. Zij is de dochter van een president die in haar thuisland gevaar loopt. De spion in Connor komt tot leven.

Een presidentsdochter in gevaar
Bommen, helikopters en hoogtechnologische snufjes. Connor Heath (Max Morrow) is gefascineerd door alles wat met spionage te maken heeft. Wanneer zijn familie de mysterieuze Gisela (Lola Tash) in huis neemt, kan hij zijn lang gekoesterde spionagedroom waarmaken. Gisela is de dochter van een president die in eigen land gevaar loopt. Maar zij wil helemaal niet beschermd worden. Hoe kan Connor iemand beschermen die niet beschermd wil worden?

Samen met Connor probeert ze de vreemde vijand te overwinnen. Alles om zo snel mogelijk terug naar huis te kunnen. Waarom zitten er slechteriken achter Gisela aan? Wie is de vijand? En vooral, hoe kan Connor haar beschermen tegen het geheimzinnige gevaar? Gisela mist haar familie, haar vrienden en vooral haar enorme kleerkast.

Connor Undercover vanaf 17 januari elke weekdag op Ketnet om 19.30 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: