Viervoudig Grammy Award-winnaar Keith Urban komt op zondag 22 mei 2022 in het kader van zijn langverwachte 'The Speed of Now World Tour 2022’ naar de RTM Stage (Rotterdam Ahoy) in Rotterdam. De superster - die vorig jaar een grote hit in Nederland scoorde met 'One Too Many’ met P!NK - staat bekend om zijn virtuoze gitaarspel en explosieve, opwindende liveshows. De kaartverkoop start vrijdag 15 oktober om 10.00 uur via ticketmaster.nl.

Toen de plannen voor zijn Europese tour in 2020 werden gecanceld door de coronapandemie, deed Urban waar hij goed in is: contact houden met zijn fans via zijn muziek. Hij gaf via social media een ​​reeks 'concerten' vanuit zijn huis. Tijdens Lady Gaga's One World: Together at Home maakt Keith veel indruk met zijn uitvoering van Steve Winwood's Higher Love en hij gaf in een drive-in bioscoop een concert voor COVID-19 hulpverleners. Deze zomer mocht Keith bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio John Lennons 'Imagine' uitvoeren en speelde hij mee op twee nummers (That’s When en We Were Happy) van Taylor Swift's album Fearless (Taylor's Version).

Zijn liveshows worden met grote regelmaat bestempeld als 'niet te missen’ en voor The Speed of Now World Tour belooft dat niet anders te zijn dankzij Urban’s aanstekelijke charisma en waanzinnige gitaar- en zangkwaliteiten. Met tien studioplaten, vier GRAMMY® Awards en wereldwijd miljoenen verkochte albums en tickets heeft Keith fans over de hele wereld versteld doen staan ​​met zijn opwindende liveshows. Keith Urban is een van de meest gerespecteerde artiesten ter wereld en heeft samengewerkt met onder andere Post Malone, Taylor Swift, P!NK en Nile Rodgers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Keith Urban
Datum: 
Zondag 22 mei 2022
Locatie: 
Ahoy, Rotterdam

Reservatie:

Meer over