Header image Kat Kerkhofs, James Cooke en Leen Dendievel dansen de finale van Dancing With The Stars Ian Thomas strandt in de halve finale

De finalisten van Dancing With The Stars zijn bekend: Kat Kerkhofs, James Cooke en Leen Dendievel. Voor Ian Thomas eindigde de Hollywood-avond met een sisser. Ian en zijn danspartner Natascha kregen net als de andere koppels dit keer twee verschillende dansopdrachten: een cha cha cha op ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake uit ‘Trolls’ en een Weense wals op ‘Fall On Me’ van Andrea Bocelli & Matteo Bocelli uit ‘The Nutcracker and the Four Realms’. Van de jury kreeg hij in totaal 62 punten, waarmee hij in het klassement op de vierde en laatste plaats kwam te staan.

Ian Thomas: “Kat, James en Leen hebben het echt verdiend om in de finale te staan. Ik ben vooral enorm dankbaar dat ik dit heb mogen doen!”

Ian Thomas was met zijn 21 jaar de jongste en meteen één van de meest constante deelnemers van het programma. Zijn sterke prestaties werden week na week beloond door de jury met lovende commentaar en mooie punten. Met zijn positieve ingesteldheid en de nodige portie talent zorgde hij voor een goede ambiance op de dansvloer. Ian zette de voorbije weken sterke prestaties neer met een freestyle, een rumba, een jive, een moderne dans, een salsa en een tango.

Volgende week strijden Kat, James en Leen voor de titel en moeten ze drie choreografieën tot een goed einde brengen: 1 volledig nieuwe dans en telkens 1 dans van de voorbije weken, gekozen door de jury en de kijkers thuis.

Dancing With The Stars – Elke vrijdag om 20.35 live op VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: