Karrewiet is terug! Vanaf maandag 31 augustus is het nieuwsmagazine opnieuw elke dag te zien op Ketnet. Maandag blikt Karrewiet terug op de vakantieperiode en in september heeft het aandacht voor de rush op nieuwe schoolspullen en het nieuwe seizoen van Junior Eurosong.

Op maandag 31 augustus zet Karrewiet de belangrijkste gebeurtenissen van de voorbije zomer nog eens op een rijtje. Onder andere de vele ontsnappingen, het overlijden van Michael Jackson en de comeback van Kim Clijsters mogen niet ontbreken in een overzicht van de zomer.

Daarnaast heeft Karrewiet aandacht voor het nieuwe schooljaar, met een verslag van de rush op nieuwe schoolspullen en reacties van kinderen. Zien ze het zitten om opnieuw te starten? Hebben ze er zin in?

Ten slotte is er ook een verslag van het wereldkampioenschap trampolinespringen, dat in het weekend plaatsvindt in ons land.Ook op dinsdag 1 september staat Karrewiet in het teken van de start van het nieuwe schooljaar. In september brengt het nieuwsmagazine naar goede gewoonte geregeld reportages over de belevenissen van de twaalf kandidaten van Junior Eurosong.

Vanaf 31 augustus, elke weekdag om 18 uur en herhalingen om 19.20 u. en om 8.50 u. en online via www.karrewiet.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: