Pianisten Florejan en Hannes mogen in Sing that song normaal maar twee artiesten meebrengen, maar voor twee van Vlaanderens bekendste groepen knijpt Peter Van de Veire graag een oogje dicht. Op zaterdag 28 september verwelkomt hij K3 en De Romeo’s voor een zinderende aflevering van Sing that song op Eén.

Het wordt zaterdag gezellig druk achter de piano’s van Florejan en Hannes, met drie in plaats van de gebruikelijke twee kandidaten. Florejan komt met een ijzersterk team aan de start. Karen Damen, Josje Huisman en Kristel Verbeke zijn na jaren K3 feilloos op elkaar ingespeeld en zijn vastbesloten als winnaars naar huis te gaan.

Maar Team Hannes is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Hannes gaat zaterdag de strijd aan samen met Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi, beter bekend als De Romeo’s. Met de Radio 2 Zomerhit 2012 en een MIA in de categorie Vlaams populair op hun palmares zijn ook zij te duchten kandidaten. Zijn de vrouwen het sterkst of winnen de mannen het pleit? De kijkers zien het op zaterdag 28 september in Sing that song op Eén.

Sing that song: op zaterdag 28 september om 20.35 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over