Pers en genodigden waren gisterenmiddag talrijk aanwezig op de feestelijke voorstelling van de komedie 2X2 op de canape van de legendarische auteur Marc Camoletti. Opvallend nieuw gezicht bij De Komedie Compagnie is Johny Voners. Daarnaast koos regisseur Jan Verbist ook nog voor Frans Maas, Karin Jacobs en Katrien De Becker om zijn cast compleet te maken. Producent  De Komedie Compagnie liet het publiek binnen in een deels opgefriste foyer waar bovendien ook nog wat extra ruimte in gecreëerd werd. Met de feestelijke voorstelling van de volgende productie Een perfect huwelijk zullen de opknapwerken in de foyer helemaal klaar zijn. Kortom, het grote publiek zal zich zeker welkom voelen en kunnen genieten van een heerlijke 2X2 op de canape. Nog tot en met 6 april in Theater Elckerlyc. 

"2X2 op de canape" speelt 2x2 weken in Theater Elckerlyc

Bernard is een gerenommeerd advocaat, Jacqueline een gedreven tandarts. Elk met hun praktijk in het huis waar ze al verschillende jaren gelukkig samen wonen. Ze delen zelfs Victor, hun vlotte en super gedienstige secretaris. Deze situatie is perfect totdat het koppel besluit om te scheiden. Wanneer ze echter beslissen om beiden in het huis te blijven wonen, loopt het nog meer uit de hand. En zeker wanneer ze beiden willen hertrouwen en hun nieuwe partner ook in huis nemen. De optelsom is snel gemaakt, 2x2 op de canapé. Hoog tijd om alles eerlijk te verdelen met een knalrode streep door het hele huis, dwars over de canapé.

2x2 op de canapé is reeds de derde nieuwe productie van De komedie compagnie dit seizoen. Daarnaast was er ook nog de succesvolle toernee van Taxi Taxi in het begin van 2014. En ze krijgen er niet genoeg van. Op 25 april gaat Een perfect huwelijk van Robin Hawdon in première, met Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren, Danni Heylen, Fleur Brusselmans en Ann Van den Broeck.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
2X2 op de canape
Datum: 
Vanaf 14 maart 2014
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over