Vorig jaar gooide Het Zingpaleis hoge ogen en wist het indoor meezingfeest in de Ethias Arena in Hasselt, meer dan 5000 muziekliefhebbers te bekoren. Zingpaleis gastheren Gunther Levi, Chris Van Tongelen en Davy Gilles ofwel De Romeo’s, hebben niet getwijfeld om de 2de editie van Het Zingpaleis aan te kondigen.

Op zaterdag 27 november 2010 is het dus opnieuw verzamelen geblazen voor het grootste indoor meezingfeest van het najaar. De Romeo’s zijn uw gastheren en ze hebben ook nu weer enkele vrienden uitgenodigd.

De Ierse zanger Johnny Logan is er alvast bij. Logan won drie keer het songfestival en strandde op een zucht van een vierde overwinning. Zijn eerste winst was er met het nummer ‘What’s another year’ in 1980 in Nederland. Zeven jaar later deed hij het succesverhaal nog eens over toen Brussel de gaststad van het festival was en hij won met het beklijvende ‘Hold me now’. In 1992 won Linda Martin met ‘Why me’, een nummer dat geschreven werd door… juist Johnny Logan. Mister Eurovision komt dus naar de Ethias Arena in Hasselt en zal alle Zingpaleis concertgangers in een delirium brengen, wanneer hij zijn klassiekers met de live band zingt.

Naast Johnny Logan maken de organisatoren ook nog bekend dat The Gibson Brothers erbij zullen zijn. In de jaren zeventig en tachtig waren zij dé partyband bij uitstek en nog steeds bewijzen de broers Gibson dat ze ambiance kunnen maken. Met ‘Que sera mi vida’, ‘Non stop dance’ en ‘Cuba’, hebben The Gibson Brothers voor muziekgeschiedenis gezorgd, want deze songs behoren nu éénmaal tot het muzikale collectieve geheugen. De band uit Martinique blikt nu al vooruit naar Het Zingpaleis. “We hebben gehoord van De Romeo’s dat Het Zingpaleis echt wel een groot feest is. Het spreekt voor zich dat we ons helemaal zullen geven in Hasselt.”, zegt Patrick van The Gibson Brothers.

Neem zeker een kijkje naar beelden van de vorige editie van Het Zingpaleis via volgende link: www.hetzingpaleis.be/vorige-editie

Tickets kan je online bestellen via de topic "TICKETS" of via het nummer 070 34 50 50! Viptickets zijn enkel te reserveren op www.ethiasarena.be/vip

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: