Een niet te missen carrière-retrospectief concert met al zijn grootste hits op vrijdag 11 juni 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen!

Iedereen kent John Fogerty ongetwijfeld nog als leadzanger- en gitarist van Creedence Clearwater Revival. Dankzij zijn uitmuntende songwritervaardigheden maakte hij de hits ‘Bad Moon Rising,’ ‘Proud Mary,’ ‘Have You Ever Seen The Rain,’ en ‘Fortunate Son.’

Zijn solocarrière nam een hoge vlucht in de jaren 80 met de succesvolle single ‘Centerfield’. Later volgden nog GRAMMY awards en werd hij opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame. Naast deze eer ziet hij zichzelf ook prijken in de Rolling Stone lijst met de 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden.

Door de coronacrisis en de maatregelen die hieraan verbonden zijn, is het concert van John Fogerty, dat initieel voorzien was op 11 juni 2020, verplaatst naar vrijdag 11 juni 2021 in het Sportpaleis in Antwerpen.

Aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickets voor de nieuwe datum zijn vanaf heden te koop via www.gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
John Fogerty
Datum: 
11 juni 2021
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over