Het populaire café-chantant "Hotel Vocal" in het Fakkelteater gaat zijn elfde jaar in. Op 27, 28 en 29 november staat er een extra feestelijke HOTEL VOCAL LIVE ON STAGE op het programma in de Rode Zaal, met een schitterend live-orkest en een bijzonder mooie line-up aan gasten met Ann De Winne, Hans Peter Janssens en Dimitri d'Anvers. Het geheel wordt in goede banen geleid door gastheer van dienst Sam Verhoeven en heerlijke "tegenspeelster" Daisy Thys.

Hotel Vocal Live On Stage

Na drie spetterende specials in december 2014 ter gelegenheid van tien jaar “Hotel Vocal”, denkt u waarschijnlijk dat u alles al wel zal gezien hebben.
Wel, dan bent u fout! In het 60e theaterseizoen van het Fakkelteater zorgen Daisy Thys, Sam Verhoeven en een zevenkoppig live orkest onder leiding van Pol Vanfleteren opnieuw voor een spetterende live show in de Rode Zaal.

Hotel Vocal staat garant voor een grote muzikale variatie, met onder andere muziek van Ann Christy, Johan Verminnen en Rob De Bijns. Maar Ook van Queen, Robbie Williams en Zucchero. Daarnaast komt Daisy Thys met veel plezier joggen, zingt Hans Peter Janssens in zijn moedertaal: het Brugs en wordt er een heel bijzonder eerbetoon gehouden aan Antwerpen Zingt onder de noemer: Hotel Vocal Zingt! U weze gewaarschuwd!

Gasten van dienst zijn musicalsterren Hans Peter Janssens en Ann De Winne. Slechts drie keer wordt deze ‘Special Edition’ opgevoerd, dus grijp uw kans en bestel snel uw tickets en kom genieten van het beste wat “Hotel Vocal” te bieden heeft.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hotel Vocal Live on Stage
Datum: 
27, 28, 29 november 2015
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over