Twee jaar geleden stortte Karen Damen zich in een experiment, en ging ze zo perfect mogelijk leven. Vandaag maakt ze de balans op: ja, ze is bewuster gaan eten. Ja, ze is consequent gaan sporten. Ja, ze streeft naar een goede versie van zichzelf. Maar toch is ze er nog niet. Toch niet volgens de boekjes. Daarom besluit ze haar levensgewoontes opnieuw onder de loep te nemen maar deze keer doet ze dat niet langer alleen. Samen met Goedele Liekens, John Crombez, Niels Albert en Gilles Van Bouwel start ze (opnieuw) missie Perfect.
Na een aantal fysieke testen weet het vijftal hoe (erg) het met hen gesteld is. Maar voor ze zich volledig kunnen overgeven aan de wil van de boekjes moeten ze komaf maken met hun verslavingen en guilty pleasures.

Perfect - Vanaf morgen elke donderdag om 20u35 bij VIER

Karen, Goedele, Gilles Van Bouwel, John Crombez en Niels Albert nemen de komende weken hun (slechte) levensgewoontes onder de loep: waar schort er wat, en wat kan beter? Om die vervolgens rigoureus te tackelen: hamburgers maken plaats voor slaatjes, een luie avond in de zetel wordt een laatavondsprint, een kattenwasje wordt een spasessie met aangepaste crèmes, een werkvergadering wordt vervangen door een zen-moment…Allemaal streven ze naar de beste versie van zichzelf (toch volgens de boekjes), en samen werken ze toe naar de grootste uitdaging in hun leven: de 20 kilometer van Brussel. Dat allemaal om één ding te weten te komen: die gezondheidshype, het consuminderen, het sixpack dat in geen jaar tijd standaard werd voor jonge mannen … word je daar nu echt gelukkiger van?

Een nieuw seizoen Perfect - vanavond bij VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: