Op maandag 26 maart fleuren kleurrijke lenterolletjes het begin van de week op. Sandra maakt twee versies: eentje met kip en mango en eentje met scampi’s en Oosterse groenten. Voor wie verzot is op ‘dippen’, voorziet Sandra ook een pittige, zoete dipsaus. “Opgelet: verslavend!”, lacht ze.

Dinsdag 27 maart wordt het watertanden met een maaltijdsalade met versgebakken platbrood op basis van yoghurt en mediterrane kruiden.

“Door jong én oud gesmaakt”, verzekert Sandra op woensdag 28 maart als ze een bessenmilshake en speelsefruitdonuts maakt.

Een aperitiefje op donderdag 29 maart om uit te kijken naar het lange paasweekend: Sandra geeft tips voor healthy fingerfood. Voor haar hoofdgerecht gaat ze de Spaanse toer op met kalfssteak en patatas bravas van zoete aardappel.

Een brunch gepland op Pasen? Sandra geeft op vrijdag 30 maart twee smakelijke ideetjes: frisse limoenmuffins met lemon curd en vrolijk gekleurde eieren.

OP HET MENU

  • Maandag 26/03: Duo van kleurrijke lenterolletjes met pittige, zoete dipsaus
  • Dinsdag 27/03: Maaltijdsalade met platbrood op basis van mediterrane kruiden
  • Woensdag 28/03: Bessenmilkshake & fruitdonuts
  • Donderdag 29/03: Kalfssteak met patatas bravas & healthy fingerfood
  • Vrijdag 30/03: Paascupcakes met maanzaad en lemon curd & vrolijke gekleurde eieren

Open Keuken, elke weekdag om 18.00 bij VTM
Alle videorecepten van Sandra Bekkari zijn te raadplegen op de website van VTM Koken

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over