'De Proefkonijnen herneemt onmiddellijk de activiteiten bij eerste versoepelingen'

Theatergezelschap De Proefkonijnen opent opnieuw de deuren van Het Land Zonder Lach. In de herfstvakantie verkocht het reeds 4000 tickets voor deze voorstelling, maar moest ze toen halverwege stopzetten door verstrengde maatregelen van de regering. Aangezien de reeks normaal uitverkocht was, komen er nu éxtra voorstellingen in de paasvakantie.

Kleine groepjes lopen door Fort V in Edegem en beleven een verhaal dat wordt verteld door acteurs die ze tegenkomen op verschillende locaties. Toeschouwers zijn voortdurend in de buitenlucht, maar door de gewelven van het fort zijn ze toch nog overdekt. Met die oplossing kwam theatergezelschap De Proefkonijnen afgelopen zomer in de vorm van 'Droomprinses in Dromenland.' De productie werd een overhoopt succes en daarop kwam het theaterhuis met Het Land Zonder Lach als opvolger.

In de voorstelling kom je gekke figuren tegen en beleef je een meeslepend verhaal over een land waar nooit gelachen wordt. Zelfs de oudste inwoner kan zich niet meer herinneren wanneer er voor het laatst werd gelachen. Aan jou om dit mysterie te ontrafelen!

Door de kleine bubbels en de locatie in openlucht is de voorstelling niet alleen volledig coronaveilig, het zorgt bovenal voor een unieke beleving voor elke bezoeker. Die stapt namelijk binnen in een levensechte wereld vol verbeelding waarbij de personages je persoonlijk mee op sleeptouw nemen.

Wie met zijn bubbel nog op avontuur wil gaan, moet snel zijn. Want 18 april sluiten de deuren van dit mysterieuze land definitief.

www.deproefkonijnen.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: