Op 20 december om 20u organiseert Gustaph in het teken van De Warmste Week een queer benefietavond, ten voordele van de organisatie Çavaria. Place to be wordt het Regenbooghuis van Oost- en West-Vlaanderen: Casa Rosa in Gent. Çavaria is de Vlaamse belangenverdediger van LGBTI+ mensen en koepel van LGBTI+ organisaties.

Gustaph (finalist voor Eurosong 2023) is niet alleen bekend voor zijn soulvolle stem als zanger van Hercules & Love Affair, maar ook als stemcoach van Hooverphonic’s Geike Arnaert (Eurovision 2021 in Rotterdam) én achtergrondzanger van Sennek in 2018 (Eurovision in Lissabon). Hij is een gerespecteerd en getalenteerd queerartiest met talloze samenwerkingen op zijn palmares, van Lady Linn tot Kate Ryan.

Gustaph wil als queerartiest af van het hokjesdenken en wil zich inzetten om kansarmoede binnen de LGBTI+-community aan te pakken. Op dinsdag 20 december zal hij een unieke dj-set spelen in Casa Rosa en wordt hierbij vergezeld door twee spilfiguren van Antwerpse queercollectieven: Veronika Deneuve (Send In The Clowns) en Pop Rules (All The Lovers).

Het belooft een unieke, kleurrijke en feestelijke dansavond te worden! Tickets kosten €15,00. Wie niet aanwezig kan zijn, kan zeker ook een steunkaart voor €10,00 kopen. De opbrengst wordt integraal doorgestort naar De Warmste Week en Çavaria. Come shake that booty with us!

TICKETS HIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over