Het gaat hard voor één van de meest gehypete rockbands van het moment Greta Van Fleet. Niet alleen wereldwijd, maar ook hier in België. Met amper 2 EP's op zak: van een uitverkochte volwaardige show in de AB club in maart, naar een in no time na aankondiging uitverkochte grote AB op 27 oktober a.s. Volgende stap: op naar de Lotto Arena in Antwerpen met hun ‘March Of The Peaceful Army 2019 World Tour’ op donderdag 28 februari 2019. De ticketverkoop start volgende week vrijdag 19 oktober om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Een hoogdag voor de retro rock ’n rollers uit Michigan, want dan ligt hun langverwachte debuutalbum ‘Anthem Of The Peaceful Army’, de opvolger van hun bejubelde EP ‘From The Fires’ (2017), in de rekken.

Het piepjonge Amerikaanse viertal Greta Van Fleet bestaat uit de broers Josh Kiszka (vocals), Jake Kiszka (guitars), en Sam Kiszka (bass & keys), en hun jeugdvriend Danny Wagner (drums). Amper twintig, met een oude muziekziel à la Led Zeppelin, ademt de band retrorock pur sang uit, en rocken ze als jonge veulens. Show na show winnen ze fans bij aan razendsnel tempo. Superlatieven kwamen er al uit alle hoeken, van Elton John tot Nikki Sixx tot zelfs Justin Bieber.

De Lotto Arena gaat daveren op zijn grondvesten met al dat rockgeweld. En mars! Op naar 28 februari!

Consulteer hier het internationale persbericht van de ‘March Of The Peaceful Army 2019 World Tour’, inclusief alle data en beknopte bio.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Greta Van Fleet
Datum: 
Donderdag 28 februari 2019
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over