Zaterdagavond en -nacht vormde het Casino van Knokke het decor voor de elfde editie van de Nacht van Exlusief. Dit meest exclusieve, prestigieuze, spetterende en gezellige feest van het jaar zorgde ervoor dat Knokke voor één avondje lang het Hollywood van Vlaanderen was. Een half legertje BV's, een hele horde persmensen en enkele duizenden "gewone" bezoekers, die met veel plezier enkele honderden euro's op tafel legden om aanwezig te zijn, zakten dan ook af naar de meest luxeuze badstad van het land.

Allemaal genoten ze ongetwijfeld met veel plezier van de uistekende (walking-) dinners, rijkelijkvloeiende champagne, meest exclusieve stands en de tientallen optredens van o.a. Bart Kaëll, Sandrine, Gunther Neefs, Mama's Jasje, Tabita Cycon, The Gibson Brothers, Mystic Vendetta, Eline De Munck, en De Romeo's. De Nacht van Exclusief staat dan ook elk jaar garant voor een uniek feest waarbij een beetje decadentie absoluut geen kwaad kan.

Dat laatste zullen de "gewone" bezoekers ongetwijfeld niet aan hun hart laten komen. Zij haalden allemaal hun beste pak uit de kast en genoten met volle teugen van al de lekkernijen en dranken. Bovendien verkeerden ze in uitzonderlijk gezelschap, namelijk een half legertje BV's dat vooral bestond uit (ex)-missen uit zeer veel wedstrijden. Zo tekenden huidig miss België Alizée Poulicek, Miss Belgian Beauty Nele Somers, Miss Benelux, Leie ambassadrice, .... alvast present, maar ook hun voorgangers zoals Katia Alens, Veronique de Cock, Inge Moerenhout en Stephanie Meire waren aanwezig. Verder waren er verschillende familie-acteurs (o.a. Jacky Lafon, Kristine Perpête, Guillaume Devos, Michael Vroemans, ...), Guy van de Sande, Herbert Flack, Bjorn de Wilde, Vital Borkelmans aanwezig op de exclusieve party.

Niet alleen voor de "gewone" bezoeker is de Nacht van Exclusief een kostelijke grap. De ongeveer honderd à tweehonderd aanwezige BV's mochten dan wel gratis binnen, toch zal het voor hen ook een dure avond geweest zijn. De bekende Vlamingen moesten namelijk voor de tweede maal in amper 1 maand tijd opzoek naar een prachtig galakleed. Twee weken geleden was er namelijk nog het gala van de Televisiesterren waar de meesten onder hen ook present waren. Een kostelijke maand als je het ons vraagt voor de BV's.

Kostelijk was ongetwijfeld ook de galajurk van S-televisie presentatrice Nathalie-Jane Krits, zij vormde samen met Dieter Troubelyn het gezicht van deze elfde editie van de Nacht van Exclusief met als thema 1001 nachten. De galajurk van Nathalie-Jane Krits was bekleed met maar liefst 55.000 Swarovski kristallen, goed voor ruim 35 kg! Ontwerper van deze sprookjesjurk, en het sprookjeskostuum van Dieter, was de jonge Vlaamse modeontwerper Geert De Puysseleyr. Hij zorgde verder ook voor een prachtige avondjurk voor Sofie Dewaele.

Dieter Troubelyn was niet alleen het gezicht van deze elfde editie. Hij was ook één van de vele optredende artiesten tijdens de Nacht van Exclusief. Hij stond er namelijk met zijn nieuwe groep Cirque Belge, die uitsluitend Belgische muziek speelt, op het podium van de grote feesttent. Samen met zijn medezangeressen Sandrine Corman en Alba zorgde hij daar alvast voor een schitterende sfeer. Deze sfeer bleef hangen tijdens de Gibson Brothers en de Romeo's braken enkele uren later het kot bijna af.

We kunnen dan ook niet anders dan deze editie meer dan geslaagd noemen. Wat ons betreft alvast hop naar volgend jaar voor de twaalfde editie van de Nacht van Exclusief.

Bekijk hier alvast een overzichtreportage van deze 11de Nacht van Exclusief

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: