Fiona Brown brengt single 'My Void' uit als voorloper van haar debuutalbum voorjaar 2021.

Met de single My Void zet Fiona Brown de toon voor haar debuutalbum Mundane dat uitkomt in het voorjaar 2021, waarin ze de maatschappij op een warme, kleurrijke, maar ook kritische manier weerspiegelt.

Gefluisterde vocalen en diepe bassen schetsen in My Void de eenzaamheid die de mens ertoe drijft om troost te zoeken in een - online - alter ego. Een sfeer die 2daltons, Johannes Vande Voorde en Pieter Van Buyten in hun videoclip, waarin Brown zich laag na laag ontdoet van het alter ego waarover ze zingt, perfect weten weer te geven.

Fiona Brown is muzikaal niet aan haar proefstuk toe. Na de release van haar EP Demons eind 2016, tourde ze in binnen- en buitenland o.a. als support van Daan, Stuart A. Staples en tindersticks. De afgelopen jaren kon je haar ook als muzikant op het podium zien bij Reymer. Voor My Void kon Fiona rekenen op de muzikale talenten van Neil Fraser (tindersticks), Simon Casier (Balthazar), Steven Van Gelder (Geike, Driftwood) en Tom Barbier (Ozark Henry). Mix en mastering werden verzorgd door Staf Verbeeck (Stiff Studio) en Frederik Dejonghe (Jerboa Mastering).

Fiona Brown heeft geen alter ego nodig om je muzikaal te veroveren, geef je oren en ogen dus de kost aan de authentieke meeslepende sound.

Beluister de single HIER.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over