Festival aan Zee (zaterdag 27 en zondag 28 april) in De Panne is dé perfecte uitstap voor het hele gezin - en dat helemaal gratis! Met de show van de razend populaire Ketnet-reeks #LikeMe, podiumbeest Laura Tesoro en de jarige Kapitein Winokio staan er heel wat kindvriendelijke acts op het podium in De Panne. Ook staan o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, 2 Fabiola, Paul Michiels en OT op de affiche. Bovendien beleven de kinderen uren plezier in het gratis speeldorp "Race door de Tijd" én met de festivalkermis!
Vanaf nu is het mogelijk om online drankvouchers aan te kopen met heel wat extra voordelen: goedkopere consumpties, garantie tot het festivalterrein, snelle service...

GRATIS SPEELDORP 'RACE DOOR DE TIJD'

Elk jaar slaan verschillende (jeugd)verenigingen, de gemeentelijke diensten en de jeugdraad van De Panne de handen in elkaar om een geweldig, gratis speeldorp uit te bouwen op Festival aan Zee. Het speeldorp is uitgegroeid tot een vaste waarde op het festival. Zowel op zaterdag 27 als op zondag 28 april is iedereen welkom tussen 13u en 17u30. Het thema van dit jaar? 'Race door de Tijd!'

Cindy Verbrugge, schepen van Toerisme De Panne: "Muziek en spelen, spelen en muziek... Jong en oud kunnen genieten in het speeldorp bij de tenten van Festival aan Zee. Tussen de vele concerten door samen chillen en genieten van de talrijke speelmogelijkheden. Festival aan Zee biedt een zee van mogelijkheden!"

Dit valt er allemaal te beleven in speeldorp' Race door de Tijd':

  • Ontdek het mysterieuze ‘Doggerland’ met een prehistorisch memoryspel.
  • Of ga je liever Robin Hood achterna, met pijl en boog?
  • Laat je schminken als een echte dino of een middeleeuwse prinses. En zet een glittertattoo!
  • Dans op oude klassiekers en op meezingbare hits van nu.
  • De teletijdmachine neemt je terug naar 15 jaar sjorren op het festival.
  • Dan kan je schattige dieren verzorgen, een filmster worden, rusten bij de slakken...
  • Daarna maak je je eigen computerspelletje met UFO’s en holbewoners.

Ga voor een echte kick en neem deel aan de initiaties zeilwagenrijden! Dat kan op het strand van De Panne op zaterdag 27 april en op zondag 28 april, van 14.00u tot 16.30u. Meld je tijdig aan op het strand ter hoogte van het Leopold-monument.

En dat is niet alles... Op de dijk van De Panne kan je je amuseren met de festivalkermis. Er staan attracties voor het hele gezin! Op de website van Festival aan Zee vind je het overzicht van alle kinderanimatie, activiteiten en initiaties.

KOOP JE DRANKBONNEN ONLINE AAN EN PIK ALLE VOORDELEN MEE

Vanaf nu kunnen festivalgangers hun drankvouchers snel en eenvoudig online aankopen. Ze wisselen hun drankvoucher dan op het festivalterrein in voor fysieke drankbonnen. Wie zijn drankvoucher online koopt, die pikt veel voordelen mee:

  • Op voorhand je drankvoucher kopen is veel goedkoper. Afhankelijk van de bestelling krijgt de festivalganger enkele gratis drankbonnetjes.
  • Gedaan met aanschuiven! Wie zijn drankvoucher op voorhand heeft aangekocht, maakt op het festivalterrein gebruik van de snelverkooprij om de voucher in te wisselen voor fysieke drankbonnen. Snelle service: check!
  • Jouw drankvoucher garandeert de toegang tot het festivalterrein. Dat betekent: wanneer de maximum capaciteit van het festivalterrein bijna bereikt is, krijgen bezoekers mét drankvoucher zeker toegang tot het festivalterrein.

Let wel: deze goedkopere drankvouchers in voorverkoop zijn enkel online verkrijgbaar. Klik hier voor alle info over de verkoop van online drankvouchers.

BEKIJK HET UURSCHEMA ONLINE

Heb je al gekeken wanneer Laura Tesoro, De Jeugd Van Tegenwoordig, Omdat Het Kan Soundsystem of Clement Peerens Explosition optreden? Op de website vind je het volledige uurschema: https://www.festivalaanzee.be/nl/line-up

Festival aan Zee is een gratis 2-daags festival in De Panne, georganiseerd door Dranoeter vzw in samenwerking met Toerisme De Panne.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Festival Aan Zee
Datum: 
27 & 28 april 2019
Locatie: 
De Panne
Meer over