Feest op de Dijk en Feest op het Plein keren deze zomer gratis terug met o.a. De Romeo’s, Lindsay, Swoop, Herbert Verhaeghe, Ivann en verrassingsartiesten.

Als het lenteweer van de voorbije dagen de voorbode is van hoe de komende zomer eruit gaat zien, dan beloven het in ieder geval weer mooie dagen te worden aan onze Belgische kust en in het binnenland, en daar is organisator Benelive Entertainment niet rouwig om. Dankzij de langdurige samenwerking met enkele commerciële en mediapartners, kan het publiek deze zomer opnieuw gratis genieten van Feest op het Plein en Feest op de Dijk. “Als ik me niet vergis, is het ondertussen het achtste jaar dat we deze formule aanbieden. We zijn aan zee begonnen, op de dijk, met spelletjes en optredens. Het mooie is dat de artiesten die er vanaf het begin bij waren, het nog altijd leuk vinden om mee te gaan. Vooral de combinatie van optreden voor een massa volk, om na afloop dan hun nieuwste cd’s te signeren, valt nog altijd erg in de smaak. De Romeo’s, Swoop en Lindsay zijn de vaste namen, die met afwisselende gastartiesten Herbert Verhaeghe en Ivann, ervoor gaan zorgen dat Feest op de Dijk opnieuw een voltreffer wordt. Als nu ook nog de weergoden meegaan in ons verhaal en zorgen dat het droog blijft, dan worden het gegarandeerd weer mooie avonden om naar uit te kijken”, zegt initiatiefnemer Kris Bloemen.

Feest op het Plein

Naast Feest op de Dijk, komt er bij Benelive ook een vervolg op Feest op het Plein. Kris Bloemen: “Vlamingen feesten graag, zeker in de zomermaanden en als het dan ook nog eens in de buurt is, dan kan het niet fout gaan. De Romeo’s zijn met hun liveband als het ware het basisbestanddeel van onze muzikale soep. Die wordt verder afgekruid met opvallende gastartiesten. Collega-artiesten die er gegarandeerd voor zorgen dat de mensen naar huis gaan met een meer dan voldaan gevoel. Wetteren, Zwevegem, Tienen, Domein Brielmeersen en Kalmthout staan vast in de agenda. Feest op het Plein ademt het gevoel uit van thuiskomen. Backstage hangt er een gemoedelijke sfeer, maar eens de artiesten op het podium het beste van zichzelf geven, dan ontstaat er een bijzondere chemie, die je amper met woorden kan omschrijven. Je moet het zelf meemaken om te kunnen geloven hoe fijn het is.

Date en locaties van deze gratis evenementen kan je vinden op www.feestopdedijk.eu en www.feestophetplein.eu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: