Deze week staan er twee wedstrijden in de Play-Offs van de Champions League op het programma. Vanavond, dinsdag 16 augustus 2016, wordt het een duel tussen Steaua Boekarest en Manchester City in de Arena Națională in Boekarest. Morgen, woensdag 17 augustus 2016, staan FC Porto, met nieuwe coach Nuno Espírito Santo, en AS Roma tegenover elkaar in het Estádio do Dragão in Porto.

Het is de eerste keer sinds 1981 dat beide clubs terug tegenover elkaar staan. FC Porto was toen de betere ploeg. Naast Rode Duivel Radja Nainggolan staat er nog een Rode Duivel aan de aftrap. Thomas Vermaelen mag meteen aanzetten bij zijn nieuwe club AS Roma en heeft alle vertrouwen in een goede uitslag. In het kamp van FC Porto is Bruno Martins Indi dan weer niet opgenomen in het elftal voor de Champions League. Volgende week spelen FC Porto en AS Roma in de terugwedstrijd voor een plaats in de groepsfase.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme en Marc Degryse. Tom Coninx krijgt in de studio het gezelschap van analisten Patrick Vervoort en Jan Boskamp. Ook de samenvatting van de wedstrijd tussen Villarreal en AS Monaco zal te zien zijn bij 2BE. Floris Geerts zorgt voor het wedstrijdcommentaar.

Champions League Play-off 1 Fc Porto - As Roma woensdag 17 augustus live bij 2be en op 2be.be vanaf 20.20

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over