Wie anders dan Monty Python-legende John Cleese kan met zoveel ironie en zelfspot zijn solotour de titel 'The Last Time To See Me Before I Die’ meegeven? De Britse alleskunner komt, na compleet uitverkochte tours in 2016, 2018 en 2019 in 2022 nog eens zeven keer met deze show naar ons land - dat geen genoeg lijkt te krijgen van John Cleese. Vier van de shows zijn omwille van corona verplaatst van 2020 naar 2022, maar door de aanhoudende vraag naar tickets zijn er ook drie extra shows toegevoegd aan de tour. De kaartverkoop voor de extra shows start op vrijdag 25 juni om 10.00 uur.

TOURDATA 2022

De Volkskrant recenseerde zijn show als volgt: "Het is een genot om een van de iconen van de silly, absurde humor aan het werk te zien” en de Theaterkrant hoopt vooral: "dat het fysiek van Cleese het nog een tijdje volhoudt om de wereld op zijn eigen wijze te entertainen.

Het publiek wordt getrakteerd op hilarische anekdotes over zijn persoonlijke leven en carrière. De 'laatste’ kans om John Cleese live te zien: verwacht onverwachte en onovertroffen grappen; een ongelooflijk top-avond met de nestor zelf.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over