Bandleden van Epica komen op 8 november naar Kinepolis Kortrijk voor Belgische bioscooppremière van ‘Retrospect’

De populaire Nederlandse symfonische rockband Epica waagt de sprong naar het grote scherm met hun concertfilm ‘Retrospect - 10th Anniversary’, want op 8 november vindt in Kinepolis Kortrijk de Belgische première van hun spraakmakende show ‘Retrospect’ plaats. Dit concert gaf het zestal op 23 maart van dit jaar ter gelegenheid van hun tienjarige jubileum, samen met een 70-koppig orkest en koor. Dit unieke en ruim op voorhand uitverkochte evenement trok maar liefst 4.500 fans, waarvan er meer dan 2.000 vanuit het buitenland naar het Klokgebouw in Eindhoven, Nederland, kwamen. Daarnaast volgden nog eens duizenden fans de show thuis via een onlinelivestream.

Samen met het Hongaarse Extended Reményi Ede kamerorkest en het Miskolc National Theatre koor, is dit spektakel voor elke fan van symfonische muziek zowel op muzikaal als op visueel vlak een unieke ervaring. Deze bijzondere show werd met maar liefst tien HD-camera’s opgenomen opdat fans, die ‘Retrospect’ niet konden bijwonen, het audiovisuele spektakel alsnog zouden kunnen beleven alsof ze er zelf bij waren. Regisseur Marcel de Vré zorgde ervoor dat alle elementen van dit concert haarfijn in beeld gebracht werden. Dit geeft de kijker van begin tot einde het gevoel de show live bij te wonen. De film neemt de fans uiteindelijk mee doorheen de carrière van Epica. Meer dan ooit is de dynamiek, de intensiteit, de diversiteit en het vakmanschap van deze bijzondere band duidelijk.

Tickets: €12,00 - €10,00 (Kinepolis Student Card). Wees er snel bij want het aantal plaatsen zijn beperkt. Eveneens zullen een aantal bandleden deze exclusieve première in Kinepolis Kortrijk bijwonen.

Voor meer info over deze première op groot scherm bij Kinepolis Kortrijk, surf naar www.kinepolis.be 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: