Wie komend weekend op Crammerock kampeert, zal zaterdag gewekt worden met intieme concerten van Emma Bale en Portland. En dit is niet de enige manier waarop kampeerders tijdens het festival in Stekene zullen worden verwend.

Crammerock Village, de festivalcamping wordt komend weekend weer heel even grootste deelgemeente van Stekene. Van de 17.500 festivalgangers die op vrijdag en zaterdag naar de 28ste editie van het festival komen, kamperen er 7.000 op de festivalcamping.

Door de unieke sfeer op de camping is Crammerock Village al jaren een begrip in festivalland. Die is in de eerste plaats te danken aan de kampeerders, maar ook de festivalorganisatie doet zijn duit in het zakje: door het kampeerders zo veel mogelijk naar hun zin te maken.

Muzikale wekdienst en Cooking Corner

In de eerste plaats doet Crammerock dit door natuurlijk goede faciliteiten te voorzien. Nieuw dit jaar is de Cooking Corner: een centrale plek waar kampeerders hun pasta, noedels, ... kunnen opwarmen in microgolfovens. Op deze manier kunnen ze hun gasvuurtjes veilig thuis laten. Er wordt ook warm water voorzien in de Cooking Corner.

Daarnaast voorziet Crammerock ook altijd animatie: een muzikaal onthaal op vrijdag en campingconcerten rond lunchtijd op zaterdag. Dit jaar worden de inwoners van Crammerock Village zaterdag gewekt met intieme concerten van Emma Bale en Portland.

Wie één van de 7.000 inwoners wil worden van dit feestelijke dorp, heeft trouwens nog een kans, want de camping is nog niet helemaal volzet. Festivalbezoekers kunnen de laatste campingkaartjes online bemachtigen via crammerock.be/tickets.

Campingreglement

Crammerock is een groen festival. Om dat kracht bij te zetten hebben we dit jaar een filmpje op Facebook gezet waarin dit met een knipoog gecommuniceerd wordt naar de kampeerders. Het volledige campingreglement is te raadplegen op crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: