Elton John draaide 'Sunset Blvd' van Donna Blue in zijn Beats 1 radioshow Rocket Hour

Nederlandse band Donna Blue kwam er dit weekend achter dat ze een erg speciale nieuwe fan hebben. Niemand minder dan Elton John draaide hun single ‘Sunset Blvd’ tijdens zijn Beats 1 radioshow Rocket Hour op Apple Music. Het nummer is “erg interessant” volgens de legendarische muzikant. De band reageerde dan ook enthousiast op het nieuws: "Dus... dit hoor je niet elke dag! Hoe cool!!" schrijven zij op Facebook. Je kunt de radioshow hier beluisteren: http://apple.co/elton.

Donna Blue bracht onlangs hun debuut 7” EP uit met hierop hun eerste drie singles, waar 'Sunset Blvd' er een van is. Donna Blue is een samenwerking tussen Danique van Kesteren en Bart van Dalen; elkaars muse, liefde en bandlid. Het creatieve duo speelt zwoele indie pop, onder invloed van sixties yé yé, Lynch-films en oude Hollywood-romantiek. Perfect voor het beoefenen van je slow dance moves.

Op de 7” EP staan de eerste drie singles die de band uitbracht: ‘Holiday’, ‘Sunset Blvd’ and ‘Baby’. De EP is gelimiteerd tot 300 hand genummerde exemplaren en er zit een speciale Holiday postcard bij. Hij kan nu besteld worden via www.snowstar.nl/store en is overal online beschikbaar. Ze maakten ook prachtige video’s bij elk nummer, welke hier te bekijken zijn: Holiday, Sunset Blvd, Baby.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: