Els Tibau zal voortaan vertegenwoordigd worden door King International Service. Het agency dat onder meer Clouseau, Belle Perez, Rob de Nijs, Dana Winner, Gene Thomas, Pim, Kaye Styles en Katerine onder de vleugels heeft, zal Els de volgende jaren begeleiden in de verdere uitbouw van haar carrière.
King International Service haalde begin dit jaar ook al Véronique De Kock binnen. Het agency zet hiermee de lijn in “verbreding” verder. Naast de top in de Vlaamse muziekbusiness zitten o.a. ook de acteurs Geert Hunaerts en Door Van Boeckel bij King.

Els Tibau over haar keuze: “Het vertrouwen dat de hele ploeg van King uitstraalde in de gesprekken heeft me direct overtuigd. Het feit dat het bureau meer dan 30 jaar een toonaangevende positie in de markt heeft en hun strategische aanpak en langetermijnvisie geven me alle vertrouwen om er de volgende jaren nog steviger tegenaan te gaan”.

Hugo Foets (commercieel en a&r verantwoordelijke binnen King): “Els is in de 11 jaar dat ze omroepwerk doet een vertrouwd gezicht geworden op de Vlaamse buis. We zijn overtuigd dat we haar talent als presentatrice nog ruimer kunnen exploiteren. Haar gedrevenheid en professionalisme overtuigden ons. Bovendien past het in huis halen van Els in de voortdurende uitbouw van onze activiteiten. Op deze manier biedt King International Service een totaalservice op het vlak van entertainmentinvulling”.

In 1996 won de toen 22-jarige Els Tibau de titel van Miss Belgian Beauty. Els was beroepshalve mannequin-fotomodel, maar haar verkiezing tot Miss Belgian Beauty gaf haar leven een totaal nieuwe wending. Door haar natuurlijke flair, warme uitstraling en vlotte babbel kon Els reeds tijdens haar regeringsjaar een contract met VTM tekenen om er aan de slag te gaan als omroepster.

Ze bleef voor diverse topmerken één van de gerenommeerde modellen, voor o.a. het hoogstaande en kwalitatieve damesmodemerk Xandres X-Line stippelde ze de geografische inplanting en het salesbeleid uit en voor topproducten als Hulchi Belluni juwelen is ze hét gezicht, dé eye-catcher.

Ondertussen kan Els terugkijken op een rijk gevuld palmares : samen met Jos Ghysen presenteerde ze op VTM het zondagnamiddagprogramma 'Zondag Josdag', bij de VRT was ze een graag geziene gast in het Swingpaleis, tijdens de muzikale talentenjachten van Idool en X Factor praatte Els op het podium de promotietour door Vlaanderen aan elkaar, en afwisselend met Elke Vanelderen presenteerde ze het reportagemagazine “Hart van Vlaanderen”.

Vandaag is Els Tibau één van de vertrouwde VTM-omroepsters en haast dagelijks op tv te zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: