Amper twee weken na het verschijnen van ‘Geert Hoste Graag’ ligt nu al de tweede druk in de boekhandel. Het ziet er naar uit dat de verkoop van ‘Graag’ die van ‘Wel!’, het boek dat Geert vorig jaar publiceerde, gemakkelijk zal evenaren. Deze week staat het nieuwste boek van Geert Hoste trouwens op de 3de plaats van de Vlaamse boekentoptien.

‘Geert Hoste Graag’ steeg deze week naar 3 in de Vlaamse boekentoptien. Deze boekenhitparade wordt wekelijks samengesteld op basis van de verkoopcijfers van de Standaard Boekhandel. De verkoop loopt als een trein want de tweede druk ligt nu al in de winkels. Vele mensen weten blijkbaar dat de boeken van Geert Hoste uitstekende lectuur zijn om mee te nemen op vakantie.

‘Graag’ is het tiende boek op rij van de hand van Geert Hoste. Op 30 mei 2007 overhandigde Geert Hoste de eerste exemplaren aan Urbanus en Jacques Vermeire aan de poort van de gevangenis van Dendermonde om de ontsnapping te gedenken van 26 gedetineerden vorig jaar. Deze massale uittocht neemt ook een belangrijke plaats in het boek in.

Geert Hoste staat verder stil bij seks, sport en politiek en nog zoveel meer. Het is een rijke verzameling van grappige theaterteksten, oneliners en fragmenten uit zijn dagboek. Zowel Koen Wauters, Laura Lynn, fijn stof, vuile gsm’s, veiligheidscamera’s, vibrators, kleine konijntjes als de lotgevallen van onze koninklijke familie komen in ‘Graag’ uitgebreid aan bod.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: