Tom Van Tongerloo
I AM Hardwell

‘I AM Hardwell – Living The Dream’ is vandaag verkrijgbaar op DVD. De film van regisseur Robin Piree, die in 2013 al de documentaire I AM Hardwell maakte, volgt de DJ tijdens zijn ‘I AM Hardwell’ concerttour langs 35 wereldsteden. In ‘I AM Hardwell - Living the Dream’ is de muziek nog meer te zien én horen dan het voorgaande deel. Van de 27-jarige Robbert van de Corput, die achter zijn computers nieuwe baslijnen uitprobeert, de massahysterie die ontstaat in Delhi, tot ongeëvenaarde concertbeelden van de ‘I AM Hardwell’-concertshows.

‘I AM Hardwell – Living The Dream’ is zowel fysiek als digitaal beschikbaar.

Synopsis
Duizenden mensen staan in het donker. Achter de draaitafel zit Robbert van de Corput nog één keer zijn tracklist te checken. Als hij gaat staan licht het podium op. Hij spreidt zijn armen, lichtbanen schieten door het stadion en de eerste track overspoelt het uitzinnige publiek. Hij is Hardwell; in oktober 2013 uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. In Amsterdam trapt hij zijn eerste concertshow ‘I AM Hardwell’ af, maar zijn faam gaat sneller dan hij zelf kan reizen. Boekingen lopen op, de venues worden groter en de shows raken steeds sneller uitverkocht. De druk neemt toe en Hardwell wil bewijzen dat hij met recht op nummer 1 staat. Het resulteert in een bijzondere reis, zowel on- als off stage, langs 35 wereldsteden. Met als hoogtepunt een uitverkocht Madison Square Garden in New York. Beleef I AM Hardwell dichterbij, persoonlijker en spectaculairder dan ooit!

Makers
‘I AM Hardwell – Living The Dream’ werd geproduceerd door Cloud 9 Music en Alda Events, in samenwerking met Revealed Recordings en Sorted Management De regie is in handen van Robin Piree en Aziz Al-Dilaimi.

Hardwell is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De getalenteerde DJ en producer is zowel in 2013 als 2014 uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld. Onlangs werd Hardwell genomineerd voor vijf IDMA’s (International Dance Music Awards). Zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’ behaalde in ruim 20 landen de #1 positie in de album charts. Tweemaal tourde hij al de hele wereld over met zijn eigen concertshow ‘I AM Hardwell’. In 2015 richtte Hardwell zijn eigen stichting op: ‘United We Are Foundation’, ter bevordering van beter onderwijs en een beter toekomstperspectief voor kansarme kinderen. Op 4 maart gaat de single ‘Run Wild’ - Hardwell feat. Jake Reese wereldwijd in release.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over