De affiche van Breekout 2024 is compleet met enkele mooie aanvullingen!

Vrijdag 30 augustus, de dag dat Metejoor, Regi Live Ft. Linda & Guests, Loredana En Jeremie Vrielynck optreden, vullen we de line up aan met Judith En The Bobmeister!

Zaterdag 31 augustus krijgen Clouseau, Noordkaap, Mama's Jasje, Urbanus & De Fanfaar het gezelschap van Rick De Leeuw - Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld en DJ GERRIT!

Ticketverkoop

De ticketverkoop gaat hard. Wacht dus niet te lang om er bij te zijn. Tickets zijn enkel te verkrijgen via onze website.

Rick de Leeuw

De gewezen zanger en frontman van de legendarische Nederlandse rockformatie Tröckener Kecks bezit nog steeds over dezelfde tomeloze energie als destijds bij zijn Kecks in de jaren negentig. Rick de Leeuw laat zich nu begeleiden daar onder andere de volgende bekende topmuzikanten: Axl Peleman, Jan Hautekiet.

Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld

Mathias is een bekend gezicht en geprezen acteur in de serie 'Thuis' maar al enkele jaren doet hij het ook goed als zanger (beste soloartiest bij Radio 2 Zomerhit) en glansrol in 'The Masked Singer'. Mathias Vergels begeleidt zichzelf op gitaar en laat zich live bijstaan door zijn band 'Het Goede Voorbeeld', 4 talentvolle Vlaamse muzikanten.

Judith

In 2022 won Judith de finale van MNM Rising Star en volgde snel de zeer sfeervolle en goed gesmaakte debuut single 'Me and My Big Mouth'. Singer-songwriter Judith heeft een zeer mature stem en de songs beschikken over een grote muzikaliteit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: