Deze zomer wordt het feest! Telenet presenteert in samenwerking met Radio BemBem, de kidsradio van Q Music en Studio 100, een keicoole zomertour: De ‘BEMBEM TELENET TOUR’.

Overdag zullen er heel wat leuke activiteiten worden aangeboden aan de kinderen. Naast allerhande originele animaties zoals de Samson Speelbus, de Plop Superslide en het Bumba Circus staan er ook enkele ‘doe-activiteiten’ op het programma voor de kids! Zo kan je je eigen t-shirt ontwerpen in het T-shirt atelier en leer je bij de “Telenet Rom Skippers” de coolste tricks met een springtouw. Je kan ook je favoriete plaatje aanvragen in de BemBem Jukebox, of een originele foto laten nemen met “Max” van Telenet. Het Telenet Hindernissenparcours wordt vast en zeker ook een topper, net zoals de Telenet go-cart drive-in, waar elke avond populaire kinderfilms worden getoond!

Verder kan je ook genieten van Kobe’s Goochelshow, een verrassende show waarin Kobe Van Herwege zijn leukste goocheltrucs demonstreert. Rond 17u wordt dit zomerfeest telkens afgesloten met een spetterend optreden van de BemBem Band met Pim en musicalster Sasha Rosen. Dora zal vaste gast zijn tijdens deze show, en daarnaast zal ook telkens een ‘special guest’ zijn of haar opwachting maken.

Op 27 & 28 juni zal er door Telenet & BemBem al heel wat leuke animatie worden gebracht tijdens Pop Eiland in Wachtebeke & Pennenzakkenrock in Mol, maar de eigenlijke aftrap voor de volledige‘BemBem Telenet tour’ mét de BemBem Band wordt op 4 juli gegeven in Oostende. Daarna zal de zomertour vooral de kust aandoen.

De 'Bembem Telenet tour’ is volledig gratis, en is deze zomer te zien op volgende locaties:
woensdag 4 juli: Oostende - Wapenplein
maandag 16 juli: De Panne - Zeedijk (Esplanadeplein)
dinsdag 17 juli: Nieuwpoort- Zeedijk (Hendrikaplein)
dinsdag 24 juli: Wenduine - Zeedijk (Rotonde)
vrijdag 3 augustus: Heist aan Zee – Heldenplein en zeedijk
zondag 5 augustus: Blankenberge - Rotonde Pier en stuk zeedijk richting Duinen
maandag 6 augustus: Westende - Zeedijk (Zwaluwlaan)
maandag 13 augustus: Middelkerke - Epernayplein en zeedijk voor Casino
dinsdag 14 augustus: Wenduine - Zeedijk (Rotonde)

Surf ook regelmatig naar www.bembemtelenettour.be voor de meest recente info!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: