Belangrijke praktische info: De timing van het Suikerrock programma op vrijdag 29 juli is licht gewijzigd:

De aanvang van het optreden van Deep Purple werd nu vastgelegd op 22u20, en daarmee zal ook de 30ste editie van het festival een half uur eerder van start gaan, om 18u00.

  • 18:00 The Kids
  • 19:20 The Sore Losers
  • 20:50 Zornik
  • 22:20 Deep Purple

Feel the vibe, taste the sweetness!

Vier generaties rock!

Op vrijdag 29 juli is het punk, blues en rock o’clock op Suikerrock. The Kids, The Sore Losers, Zornik en hardrocklegende Deep Purple zullen de boel laten ontploffen!

Vier generaties met The Sore Losers als het jongste gitaargeweld, Zornik als de gevestigde waarde, The Kids als Belgische punklegende, en uiteraard de grondleggers van het hard rock genre: Deep Purple!

Jupiler

Vorige editie kon je als festivalganger op Suikerrock reeds duidelijk merken dat we sterk hebben ingezet op de kwaliteit van onze food en drinks. Wel dit jaar trekken we die lijn door, en doen er nog een stevig schepje bovenop door het Nr 1 bier van België uit onze tapkranen te laten vloeien. Op Suikerrock 30 drink je dit jaar immers een smakelijke Jupiler!

Jupiler is een kwaliteitsbier. Vanaf de brouwfase tot op het festivalterrein blijft men de kwaliteit garanderen. Je pintje zal smaken zoals het gebrouwen is, met een onberispelijk vakmanschap en met de beste ingrediënten.

Vanaf nu weten ook de Suikerrock festivalgangers waarom!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: