Woensdag 8 maart ging “H.I.T.” reeds in première. Verschillende collega’s zowel op zang als acteer gebied kwamen De Romeo’s een hart onder de riem steken. Vorig weekend gingen De Romeo’s langs verschillende zalen om hun film in avant-première te laten gaan. Maar vanaf vanavond speelt hij in alle zalen en kan iedereen naar hun film gaan zien. Naar aanleiding van hun film brachten ze ook een nieuwe CD uit. Hierop staan de grootste hits van de artiesten die meespeelden in de film. Enkele collega’s die meededen waren onder andere: Jan Smit, Christoff, Willy Sommers, Lindsay, Jo Vally, Sandra kim, Belle Perez enz. Zij kwamen ook samen met De Romeo’s aangereden op de première in de gloednieuwe H.I.T.-bus. Na de film kon genodigd Vlaanderen nog proeven van de “De Romeo’s Frikandel XXL” die enkele weken geleden uitkwam. De fans waren alvast laaiend enthousiast over H.I.T.! Een topjaar dus voor de Romeo’s!

Synopsis:

Wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat komt, is voor Chris de maat vol. Hij wilt De Romeo’s splitten. Maar midden in zijn uitleg wordt hij onderbroken door een onbekende. De onbekende probeerde een aanslag te plegen op Willy Sommers maar die kon Davy juist op tijd verijdelen. Gunther en Davy zijn getuige van een spannende achtervolging, maar kunnen toch niet helemaal volgen. Hoe komt hun vriend Davy aan al deze informatie?

En hoe sloeg hij erin Willy voor het kwade te behoeden? Hij besluit zijn geheim niet langer voor zich te houden en legt Gunther en Chris zijn dubbel leven als undercover agent uit. Samen met de commissaris van de gerechtelijke politie probeert Davy de dader van de aanvallen op de schlagerkoningen/-koninginnen van ons land te vatten. De zanger/zangeres die telkens geselecteerd wordt om mee te doen aan het Europees Schlager Festival krijgt op mysterieuze wijze een accident. Niet fataal maar wel zwaar genoeg om niet mee te doen aan de wedstrijd. Zal Davy erin slagen de dader te ontmaskeren? Of worden De Romeo’s het volgende slachtoffer?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over