Wat heeft u belet te komen. Zo heet de eerste voorstelling van Nele Bauwens en Maaike Cafmeyer. De twee actrices wilden al lang samen iets maken. Iets zots. Om te lachen. Het werd een voorstelling over zieke liefde.

Ik was nog nooit in Zelzate geweest. Zo heet het nieuwe boek van Thomas Blommaert. En als u ook nog nooit in Zelzate geweest bent, legt hij uit waarom u er eigenlijk eens naartoe zou moeten gaan. Zelzate blijkt een van de laatste rooie bastions van ons land te zijn. Een soap hebben ze nog niet, maar nu wel al een boek. En een gesprek met de auteur, in De laatste show.

The pirate’s dilemma. Zo heet de wereldwijde bestseller die Matt Mason schreef over auteursrecht en piraterij, illegaal downloaden, enzovoort. Volgens Matt zijn we allemaal piraten, maar dat is ook helemaal niet erg. Waarom niet? Dat komt hij uitleggen.

‘Ba dlu dla dlun dloday, back to the middle to the front to the end!’ U hebt de zomer op een andere planeet doorgebracht als u nooit hebt meegewiegd op de vrolijke tonen van de radiohit Back it up van Caro Emerald. Donderdagavond in De laatste show.

De laatste show: van maandag tot donderdag rond 22.00 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: