De mannen van Radio Guga zijn met volle gas en goesting begonnen aan hun zomertournee. Met lef en humor drukken ze hun eigen stempel op bekende hits.

Verwacht je aan nieuwe imitaties en nummers: van schlager over ballad, naar 90's dance tot metal. Guga draait tongen met onder meer Annabel, Irene, Aïsha en zelfs Malle Babbe. De onverbiddelijke zoener!

Guga Baul te gast op 'Vlaanderen Feest!'

Zender één viert naar jaarlijkse gewoonte de Vlaamse feestdag op de Grote Markt in Antwerpen. Guga Baul zal er optreden en hij is in het goede gezelschap van onder meer Niels Destadsbader, Urbanus en K3. Gastheer van dienst is Peter Van de Veire, ondersteund door Miguel Wiels en band.

Guga Baul zal speciaal voor dit feest een nieuwe medley voorstellen aan het grote publiek. Maar meer verklappen we hier niet over...

Dus afspraak: Vlaanderen Feest! - 11 juli - Grote Markt, Antwerpen - vanaf 18u. Thuis kan je de show live volgen op één.

Terugblik Na Fir Bolg: feest na match BRA-BEL!

Optreden op de avond dat de Rode Duivels spelen, kan lastig zijn. Maar niet zo afgelopen vrijdag op Na Fir Bolg in Vorselaar! Eerst was het 94 minuten nagelbijten tijdens Brazilië-België, maar na het verlossende eindsignaal kon het feest beginnen. In Rode Duivelstenue maakten de mannen van Radio Guga er een onvergetelijk feestje van.

6 juli 2018 staat voor eeuwig in hun geheugen gegrift. Bedankt Vorselaar!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over