Tom Van Tongerloo
Daydream Festival 2016

Beste line‐up tot nu toe

Na 6 geweldige edities, waarin Daydream Festival elk jaar een flinke groei heeft doorgemaakt, kondigt de organisatie voor Daydream 2016 een wereld DJ aan: Sebastan Ingrosso. Met meer dan 180 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 13 stages, opent Daydream Festival op 15 en 16 april voor ruim 40.000 bezoekers haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.

Sebastian Ingrosso, de Zweedse DJ en producent van Italiaanse afkomst en voormalig lid van het succesvolle Swedish House Mafia. Maakt inmiddels deel uit van het duo Axwell Λ Ingrosso. Op Daydream Festival zal deze wereld DJ een solo performance neerzetten. Naast Ingrosso heeft de organisatie onder andere Blasterjaxx, Nervo, Don Diablo, Ummet Ozcan en R3hab reeds bekend gemaakt. De complete line-up zal volgende week announced worden.

Daydream Festival is het ultieme festival voor de allround festivalliefhebber. Van House en Techno tot Eclectisch en Hardstyle. Tijdens de opener van het festivalseizoen is er voor bijna iedereen wel een area waar men uit z’n dak kan gaan en op ontdekkingstocht kan gaan.

Tickets
De ticketverkoop is reeds gestart, wees dus op tijd met het bestellen van tickets. Kijk voor alle tickets en ticket combinaties op daydreamfestival.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: