In 2019 staat Dana Winner 30 jaar op de planken en dat zal uitvoerig worden gevierd op 9 november 2019 in de Lotto Arena in Antwerpen.

Dana Winner heeft ondertussen meer dan 3,5 miljoen albums wereldwijd en bracht al meer dan 250 eigen nummers uit. Met 3 opeenvolgende succesvolle radiosingles, twee nominaties voor Radio 2 Zomerhit en een zetel als coach in ‘The Voice Senior’ op VTM neemt Dana Winner alvast een mooie aanloop naar haar jubileum volgend jaar.

Haar concert op 9 november 2019 in de Lotto Arena Antwerpen wordt de kroon op haar 30-jarige carrière. Het belooft een interactieve show te worden waarin Dana samen met haar publiek haar carrière in de bloemetjes zet. Een uitgelezen kans om de parels uit haar repertoire van de afgelopen 30 jaar live te herbeleven. Een concert dat in combinatie met de ambiance van de Lotto Arena alleen maar kan uitmonden in een geweldige avond.

Tickets en info

Tickets gaan in verkoop vanaf dinsdag 13 november 2018 om 10u via www.gracialive.be, www.teleticketservice.be of op het nummer
070 345 345 (0,30€/min), via www.fnactickets.be of in alle Fnac verkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dana Winner
Datum: 
9 november 2019
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen
Meer over