Aftellen naar zondag 30 oktober, want dan staat Dana Winner in het Sportpaleis samen met internationale gastartiesten Il Divo en Ronan Keating!

Na haar uitverkochte concert in de Lotto Arena in 2019, staat Dana Winner op zondag 30 oktober in Het Sportpaleis voor een nòg grotere show. Voor dit concert, wat allicht het spectaculairste uit haar carrière zal zijn, heeft ze maar liefst twee internationale gastartiesten uitgenodigd, namelijk Il Divo en Ronan Keating!

IL DIVO, één van de grootste en meest populaire klassieke zannggroepen ter wereld, stonden eerder al op het podium van een uitverkocht Vorst Nationaal en Lotto Arena, en traden al op met sterren zoals Barbra Streisand en Céline Dion.

Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 160 gouden- en platinacertificaties in 33 verschillende landen zijn ze bovendien de meest succesvolle klassieke band in de muziekgeschiedenis.

RONAN KEATING werd bekend als leadzanger van de populaire Ierse boysband Boyzone, maar maakte vanaf 1999 ook furore als soloartiest met hits zoals ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’, ‘Father And Son’ en ‘If Tomorrow Never Comes’.

De 45-jarige Ier met zijn onmiskenbare stem werkte al samen met wereldsterren zoals Eltohn John, LeAnn Rimes, Lulu and the Bee gees.

Daarnaast slaagde hij erin om, als enige artiest ooit, met 30 opeenvolgende top 10-hits in de UK hitlijsten te staan waarmee hij zelfs Elvis Presley voorbij steekt. In 2019 stond Ronan Keating al eens in het Sportpaleis tijdens The Night of The Proms, en in Oktober 2022 keert hij eindelijk terug als special guest tijdens het concert van Dana Winner.

Dana Winner brengt naast haar internationale gasten een volledig nieuw spektakel met haar grootste hits maar ook nieuwe nummers. Redenen genoeg dus voor een onvergetelijke avond in het Antwerps sportpaleis!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over