De Puertoricaanse R&B diva Lumidee komt weldra naar Europa. Na een tussenstop in Duitsland zal Lumidee op zondag 15 juli 2007 aankomen in ons land. Op haar 19de scoorde Lumidee met ‘Uh..ooh Uh – Never Leave you’ een wereldhit. De single ‘She’s like the wind’ van Lumidee doet het ondertussen bijzonder goed in de Ultratop 50. Het nummer stond al op 14 in de lijst genoteerd en doet het morgen op stek # 25.

In oktober komt de nieuwe full-cd van Lumidee ‘Unexpected’ op de Belgische markt. Voor het zo ver is, brengt de zangeres deze week haar nieuwe single ‘Crazy’ uit en dat zou wel eens – volgens muziekkenners – dé zomerhit van 2007 kunnen worden. Voor ‘Crazy’ werkt Lumidee samen met Armando Christian Pérez, beter bekend als Lil’ Chico, Mr.305 ofwel Pitbull. Rapper Pitbull is een absolute wereldster in de muziekscène. Zo heeft hij in het verleden al heel wat solomateriaal op de markt gebracht dat vooral in de Amerikaanse hitlijsten een groot succes was. In 2004 werd z’n album ‘Miami’ goud, ook de opvolger ‘MISMI: Money Is Still A Major Issue’ was een succes.

Rapper Pitbull heeft al heel wat samenwerkingen op z’n actief staan. Zo kan je hem aan het werk horen op de single ‘Promiscous’, een hit van Nelly Furtado, Timbaland en Pitbull. Op de Spaanse versie van Beyoncé haar single ‘Irreplaceble’ is een samenwerking geweest met Pitbull.

Deze week is de videoclip ‘Crazy’ van Lumidee uitgeroepen tot superclip bij muziekzender TMF, volgende week is de single de nieuwe 'smaakmaker' bij Radio Donna. Vanaf volgende week vrijdag 6 juli is het nummer te koop in de winkels, maar je kan hem nu al aankopen en ontdekken via I-Tunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: