Fans krijgen stem in tracklisting

Clouseau bestaat 30 jaar en om dat jubileum te vieren brengt Vlaanderens grootste Nederlandstalige band in het najaar een unieke Best Of Box Set uit.

Gespreid over meerdere schijfjes zal de unieke carrière van Clouseau belicht worden. Grote hits en onbekende parels zij aan zij, gebundeld in een box waarin ook nooit eerder uitgegeven beeldmateriaal belicht wordt.

Fan-oproep

Om de tracklisting te bepalen doet Clouseau tussen 5 april en 5 mei 2017 beroep op de fans. 30 dagen lang kunnen zij hun stem laten gelden op www.clouseau30.be . Op een speciaal ontworpen wedstrijdpagina kan iedereen zijn drie favoriete Clouseau songs aanduiden uit de volledige discografie van de band tussen 1987 en 2017. Wie deelneemt maakt bovendien kans op een Meet & Greet met Koen en Kris na een optreden uit de live concertreeks Clouseau30 en een gesigneerde Clouseau30 Best Of Box Set.

Stemmen kan vanaf 5/4/2017 in de avond tot en met vrijdag 5/5/2017 op www.clouseau30.be

De definitieve tracklisting en alle albumdetails worden in de loop van de maand juni vrijgegeven.

Clouseau30 Live

Om hun jubileum extra in de verf te zetten plant Clouseau in het najaar van 2017 en in januari 2018 een intieme, verrassende theatertournee die overal in Vlaanderen, en ook in Nederland, halt houdt. Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar concerten in een kleinere bezetting met vele verrassende versies van bekende hits.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over